header-kop


 

 

NIET BANG VOOR 'N BEETJE DIEPGANG?! DAN IS DIT JOUW SPEL!

 

 

 

 

 

- De dynamiek in dit spel zorgt voor spanning en mooie gesprekken
- Wie wint dit kaart- & dobbelspel in 7 'chakra'-kleuren* en profiteert van de voordelen?
- Verkrijgbaar voor een budgetprijs (alweer 4e druk!)
- Neem mee op vakantie, speel gezellig thuis of online via beeldbellen

-'Toegankelijk, goede prijs, leuk spel' (Jeroen op Spellenrijk.nl)
-'Eindelijk 'n goed gesprek!' (Donato, Haarlem)
-'Erg leuk met 't hele gezin, kan makkelijk met 5 gespeeld worden' (Yazi op Bol.com)
-'Een absoluut aanradertje!' (Tjeerd op Bestel.nl)

 

 

 

Dit communicatiespel is anders dan anders... Dat komt niet alleen door de leuke vragen, waardoor zelfs mensen die elkaar jaren kennen zeggen dat ze elkaar door dit spel nóg beter hebben leren kennen, maar ook omdat er bij Q&A Chat Game een winnaar is!

Kaart/dobbel spel Q&A Chat Game (NL versie) is een uniek spel met vragen in 7 categorieën in de 7 bijbehorende 'chakra-kleuren*', zoals Rood (werk/carrière), maar ook Groen (relaties/vriendschap) of Geel (fysiek/uiterlijk). Via de vragen komen allerlei verrassende onderwerpen aan bod en dat kan soms zomaar tot gesprekken met 'n beetje diepgang leiden... Door het spelverloop met de magische dobbelstenen met kleurvlakken en de joker blijft het tot op het laatste moment spannend wie als eerste alle 7 kaartkleuren van de chakra's compleet heeft, het spel gaat winnen en profiteert van de voordelen... Compact meeneemspel voor op vakantie of gezellig voor thuis!

*Chakra's: in Oosterse wijsheid ook wel de 7 energiecentra van het menselijk lichaam genoemd (die hebben we allemaal dus!) Als de energie in al je chakra's goed stroomt, gaat alles in je leven beter! De bijbehorende vragen in dit spel over werk/carriere (rood, 1e chakra) , maar ook relaties/vriendschap (groen, 4e chakra), etc... helpen je om die energie beter te laten stromen!

TIP: je kunt Q&A Chat Game eventueel ook heel leuk online op afstand via beeldbellen (met je smartphone) of Zoom met elkaar spelen. Met 1 spel: dan wordt de speleigenaar de spelleider die de dobbelstenen gooit en alle kaartjes voor de deelnemers uitlegt en in beeld brengt wie er aan de leiding gaat en wie er wint. De antwoorden worden dan via de online verbinding met elkaar gedeeld. Zo zorgt dit bijzondere spel letterlijk en figuurlijk in deze tijd voor verbinding!

Dit compacte kaartspel is geschikt voor 2-8 spelers (14-100+ jaar). De NL versie is vanaf € 14,95 (winkel adviesprijs) verkrijgbaar bij Spellenrijk.nl (grootste online spellenwinkel van NL), Bol.com, maar ook TheGadgetSpot.nl, De Speelbode.be, plus spellen/boekwinkels in Nederland & België.
 

 • 'Erg leuk spel, zelfs na 22 jaar leren we elkaar beter kennen door de vragen in dit spel. Toegankelijk, goede prijs, leuk spel!' (reactie Jeroen op Spellenrijk.nl - waardering ***** van 5 sterren)
   
 • "Wij hebben het spel met familie gespeeld en het was gewoonweg fantastisch. Wat een leuke avond hebben we gehad. Ik heb dingen gehoord die ik nog niet wist, terwijl we elkaar toch al een tijdje kennen... Zelfs de kinderen konden moeiteloos meedoen. Een absoluut aanradertje dit spel, ook omdat het af en toe vragen heeft waar je echt even over na moet denken. En ook kan het 't contact wat je met elkaar hebt echt verrijken. Verder heb ik het idee dat als ik Q&A met vrienden en collega's speel, we ook een good time zullen hebben!" (reactie Tjeerd uit Haarlem op Bestel.nl - waardering ***** van 5 sterren)
   

  MET WIE SPELEN?
Boeiend
spel om te spelen met mensen die je net hebt ontmoet, maar dus net zo verrassend en inspirerend met mensen die je al goed kent of... denkt te kennen. Dus met je vrienden/vriendinnen, familie*, collega's**, buren, studiegenoten, teamgenoten, medereizigers, partner of nieuwe liefde!

 • "Erg leuk spel om met het hele gezin te spelen. Wij hebben kinderen van 11,14 en 17 en dit vonden ze alledrie erg leuk. En het kan makkelijk met vijf gespeeld worden." (Yazi op Bol.com).

 • "Dit spel is uniek en moet in minstens de helft van alle huishoudens van Nederland en Vlaanderen liggen. Het verrijkt op een ontspannen manier je contact met elkaar" (Erik, Haarlem)

 • "Met dit spel kan je heel veel kanten op! Met een groep vrienden, familie, teamgenoten...  Je kunt elkaar op een open, liefdevolle en verrassende manier beter en/of anders leren kennen. Daarbij is dit spel heel goed voor je zelfinzicht en je eigen mening durven uiten!" (Bente, orthopedagoog en volleybalster 2e divisie Zaanstad)

 • "Mooi dat men zich veilig voelde en dat er alle ruimte was om te “passen”, maar daar werd geen gebruik van gemaakt. Het ging niet om te scoren, het ging om dingen met elkaar te delen."
  (Joke Horlings, Vlaardingen)
   

OVER DE TRENDS:
* Huiselijkheid en gezelligheid vinden we anno 2021 steeds belangrijker ~ 63% van alle consumenten speelt gezelschapsspelletjes.
**goede communicatie verdiept vriendschaps- familie- en liefdesrelaties
*** gezonde communicatie tussen collega's zorgt voor betere werksfeer, geeft 5x zoveel winst en voorkomt baanhoppen
(bronnen: trendwatcher Richard Lamb, Avans Hogeschool Den Bosch, Multiscope, internationaal adviesbureau Hay Group, Ad Rem Young professionals)

 


  ZO SPEEL JE Q&A! CHAT GAME
Het compacte meeneemspel bevat 175 driehoekige kaartjes in 7 categorieën zoals Relaties, Mentaal/Innerlijk, Werk/Carrière en Bezigheden. De kleuren op de 2 dobbelstenen bepalen welke kaart je moet trekken. Maar gooi je 2x wit (jammer!), dan moet je een beurt overslaan. Ook de jokers (1 per kaartkleur en op 1 van de dobbelstenen) zorgen voor verrassende wendingen in het spelverloop. Q&A onderscheidt zich van veel andere kaartspellen door de vormgeving (driehoekige kaarten), de 7 categorieën in de kleuren van de regenboog en de vraagstelling. Maar ook door de budgetprijs én het wedstrijdelement. Want wie als 1e alle 7 kleuren van de regenboog compleet heeft, wint! De simpele spelregels zijn aan het compacte speldoosje (11,5hx10brx6d cm) toegevoegd.
 

 • "Mooi klein doosje, kan makkelijk meegenomen worden. Leuke manier om elkaar beter te leren kennen en ook goed voor teambuilding" (recensie Rollthedice.nl)
 • "We speelden dit kennismakingsspelletje met een groep vrienden en we hebben ons goed geamuseerd. Je leert elkaar eens op een andere manier kennen of je gevoelens worden juist bevestigd." (recensie Spellenclub13.be)
 • "Spel gespeeld – GEWELDIG! Het is verrassend, je leert jezelf en elkaar weer op een andere manier kennen. Ga het zeker mensen cadeau doen!" (Margreet Noordanus, paardencoaching, Limburg)
   

RESPECT VOOR IEDEREEN
Dit kleurrijke communicatiespel (NL versie) is geschikt voor iedereen van 14 tot 100+ jaar en kan worden gespeeld door 2-8 personen. De vragen zijn samengesteld met respect voor alle deelnemers.
Q&A! Chat Game is ruim 10 jaar geleden ontworpen en vastgelegd door twee journalisten / tekstschrijvers, die naar een manier zochten hoe ze wat vaker boeiende gesprekken op gang zouden kunnen brengen. Toen de demo van hun vragenspel in hun vriendenkring na vele gezellige avondjes goed en wel versleten was, besloten ze het spel in productie te nemen. En met succes! Dit mooi vormgegeven eco-vriendelijk spel is nu voor een budgetprijs bij Spellenrijk.nl (grootste online spellenwinkel van NL), Bol.com, en De Speelbode.be, maar ook bij spellenwinkels & boekhandels (zie overzicht) in Nederland & België verkrijgbaar. En wordt nu ook in een Engelse versie in andere landen geïntroduceerd!! Veel spelplezier samen...

Donatie doen? Daar is een goede reden voor... Zie pagina Contact


Een paar voorbeelden van vragen die je op jacht naar de regenboog eventueel zou moeten beantwoorden:

Voorbeeldkaarten

 

 

 

 

header-onder
Login