header-kop


 

 

MAAK ÉCHT CONTACT MET ELKAAR VIA Q&A CHAT GAME

 

 

 

 

 

- Bijzonder kaart/dobbelspel, verrassend, spannend, zorgt voor mooie gesprekken
- Verrijkt en verdiept iedere relatie
- Verkrijgbaar voor budgetprijs (alweer 5e druk!)

-'Toegankelijk, goede prijs, leuk spel' (Jeroen op Spellenrijk.nl)
-'Erg leuk met 't hele gezin, kan makkelijk met 5 gespeeld worden' (Yazi op Bol.com)

 

 

 

Maak je gezellige avondje, meeting, vakantie en elk ander samenzijn onvergetelijk met dit magische vragen/dobbelspel... Q&A Chat Game (NL versie) heeft door de unieke dobbelstenen en jokers een onvoorspelbaar verloop. En kent anders dan bij veel andere vragenspellen ook een winnaar. Wie krijgt als eerste alle kleuren compleet?

Kaart/dobbel spel Q&A Chat Game (NL versie) is een uniek spel met vragen in 7 categorieën in 7 kleuren: Rood (werk/carrière), Oranje (bezigheden), Geel (fysiek/uiterlijk), Groen (relaties/vriendschap), maar ook Blauw (algemeen), Indigo (opinie) en Violet (mentaal/innerlijk). Via de vragen komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod en dat leidt tot leuke maar ook tot boeiende gesprekken.

Door het spelverloop met de magische dobbelstenen met kleurvlakken en de jokers blijft het tot op het laatste moment spannend wie als eerste alle 7 kaartkleuren compleet heeft en het spel gaat winnen...! Compact meeneemspel voor op vakantie of gezellig voor thuis!

Dit compacte kaartspel is geschikt voor 2-10 spelers (14-100+ jaar). De Q&A Chat Game (NL versie) is vanaf € 14,95 (winkel adviesprijs) verkrijgbaar bij Spellenrijk.nl (grootste online spellenwinkel van NL), Bol.com, maar ook TheGadgetSpot.nl, plus spellen/boekwinkels/nieuwetijdswinkels in Nederland & België.

Or... buy our Q&A Chat Game (English version) from Spellenrijk.nl or Bol.com
 

 • 'Erg leuk spel, zelfs na 22 jaar leren we elkaar beter kennen door de vragen in dit spel. Toegankelijk, goede prijs, leuk spel!' (reactie Jeroen op Spellenrijk.nl - waardering ***** van 5 sterren)
   
 • "Wij hebben het spel met familie gespeeld en het was gewoonweg fantastisch. Wat een leuke avond hebben we gehad. Ik heb dingen gehoord die ik nog niet wist, terwijl we elkaar toch al een tijdje kennen... Zelfs de kinderen konden moeiteloos meedoen. Een absoluut aanradertje dit spel, ook omdat het af en toe vragen heeft waar je echt even over na moet denken. En ook kan het 't contact wat je met elkaar hebt echt verrijken. Verder heb ik het idee dat als ik Q&A met vrienden en collega's speel, we ook een good time zullen hebben!" (reactie Tjeerd uit Haarlem op Bestel.nl - waardering ***** van 5 sterren)

TIP: Je kunt Q&A Chat Game eventueel ook heel leuk online op afstand via beeldbellen (met je smartphone) of Zoom met elkaar spelen. Met 1 spel: dan wordt de speleigenaar de spelleider die de dobbelstenen gooit en alle kaartjes voor de deelnemers uitlegt en in beeld brengt wie er aan de leiding gaat en wie er wint. De antwoorden worden dan via de online verbinding met elkaar gedeeld. Zo zorgt dit bijzondere spel in deze tijd letterlijk en figuurlijk voor verbinding!

  MET WIE SPELEN?
Boeiend
spel om te spelen met mensen die je net hebt ontmoet, maar dus net zo verrassend en inspirerend met mensen die je al goed kent of... denkt te kennen. Dus met je vrienden/vriendinnen, familie*, collega's**, buren, studiegenoten, teamgenoten, medereizigers, partner of nieuwe liefde!

 • "Erg leuk spel om met het hele gezin te spelen. Wij hebben kinderen van 11,14 en 17 en dit vonden ze alledrie erg leuk. En het kan makkelijk met vijf gespeeld worden." (Yazi op Bol.com).

 • "Dit spel is uniek en moet in minstens de helft van alle huishoudens van Nederland en Vlaanderen liggen. Het verrijkt op een ontspannen manier je contact met elkaar" (Erik, Haarlem)

 • "Met dit spel kan je heel veel kanten op! Met een groep vrienden, familie, teamgenoten...  Je kunt elkaar op een open, liefdevolle en verrassende manier beter en/of anders leren kennen. Daarbij is dit spel heel goed voor je zelfinzicht en je eigen mening durven uiten!" (Bente, orthopedagoog en volleybalster 2e divisie Zaanstad)

 • "Mooi dat men zich veilig voelde en dat er alle ruimte was om te “passen”, maar daar werd geen gebruik van gemaakt. Het ging niet om te scoren, het ging om dingen met elkaar te delen."
  (Joke Horlings, Vlaardingen)
   

OVER DE TRENDS:
* Huiselijkheid en gezelligheid vinden we anno 2023 steeds belangrijker ~ 63% van alle consumenten speelt gezelschapsspelletjes.
**goede communicatie verdiept vriendschaps- familie- en liefdesrelaties
*** gezonde communicatie tussen collega's zorgt voor betere werksfeer, geeft 5x zoveel winst en voorkomt baanhoppen
(bronnen: trendwatcher Richard Lamb, Avans Hogeschool Den Bosch, Multiscope, internationaal adviesbureau Hay Group, Ad Rem Young professionals)

 


  ZO SPEEL JE Q&A! CHAT GAME
Het compacte meeneemspel bevat 175 driehoekige kaartjes in 7 categorieën zoals Relaties, Mentaal/Innerlijk, Werk/Carrière en Bezigheden. De kleuren op de 2 dobbelstenen bepalen welke kaart je moet trekken. Maar gooi je 2x wit (jammer!), dan moet je een beurt overslaan. Ook de jokers (1 per kaartkleur en op 1 van de dobbelstenen) zorgen voor verrassende wendingen in het spelverloop. Q&A onderscheidt zich van veel andere kaartspellen door de vormgeving (driehoekige kaarten), de 7 categorieën in de kleuren van de regenboog en de vraagstelling. Maar ook door de budgetprijs én het wedstrijdelement. Want wie als 1e alle 7 kleuren van de regenboog compleet heeft, wint! De simpele spelregels zijn aan het compacte speldoosje (11,5hx10brx6d cm) toegevoegd.
 

 • "Mooi klein doosje, kan makkelijk meegenomen worden. Leuke manier om elkaar beter te leren kennen en ook goed voor teambuilding" (recensie Rollthedice.nl)
 • "We speelden dit kennismakingsspelletje met een groep vrienden en we hebben ons goed geamuseerd. Je leert elkaar eens op een andere manier kennen of je gevoelens worden juist bevestigd." (recensie Spellenclub13.be)
 • "Spel gespeeld – GEWELDIG! Het is verrassend, je leert jezelf en elkaar weer op een andere manier kennen. Ga het zeker mensen cadeau doen!" (Margreet Noordanus, paardencoaching, Limburg)
   

RESPECT VOOR IEDEREEN
Dit kleurrijke communicatiespel (verkrijgbaar in een NL versie, maar ook in een ENGLISH version) is geschikt voor iedereen van 14 tot 100+ jaar en kan worden gespeeld door 2-8 personen. De vragen zijn samengesteld met respect voor alle deelnemers.
Q&A! Chat Game is ruim 10 jaar geleden ontworpen en vastgelegd door twee journalisten / tekstschrijvers, die naar een manier zochten hoe ze met hun vrienden nog wat vaker van boeiende gesprekken zouden kunnen genieten. Toen de demo van hun vragenspel in hun vriendenkring na vele gezellige avondjes goed en wel versleten was, besloten ze het spel in productie te nemen. En met succes! Dit mooi vormgegeven eco-vriendelijke spel is nu voor een budgetprijs bij Spellenrijk.nl (grootste online spellenwinkel van NL), Bol.com maar ook bij spellenwinkels & boekhandels & nieuwetijdswinkels (zie overzicht) in Nederland & België verkrijgbaar. En wordt nu ook in een Engelse versie in andere landen geïntroduceerd!! Veel spelplezier samen...

Donatie doen? Daar is een goede reden voor... Zie pagina Contact


Een paar voorbeelden van vragen die je op jacht naar de regenboog eventueel zou moeten beantwoorden:

Voorbeeldkaarten

 

 

 

 

header-onder
Login