header-kop


 

 

Contact met de makers of uitgever van Q&A Chat Game?

 

 

 

 

 

ALGEMEEN - DONATIES - PERS - WINKELIERS

  Vragen over Q&A! chat game? Wil je jouw spelervaringen met ons delen? Mail ons gerust even op 

info(_AT_)commuse.nl

 

  Donaties zijn welkom. Deze gebruiken wij om de winkel verkoopprijs van Q&A Chat Game zo laag mogelijk te houden. We vinden het belangrijk dat dit bijzondere communicatiespel door zoveel mogelijk mensen kan worden gespeeld en dus dat het spel niet te duur wordt. Aangezien mensen via de gesprekken die door het spel ontstaan, elkaar beter leren kennen en het spel onderling voor meer waardering, begrip en respect zorgt. In gezinnen en familie, maar ook bij vrienden, teamgenoten, studenten, geliefden, reizigers en collega's.

Het spel wordt niet voor niets regelmatig ingezet door bedrijven om de communicatie op de werkvloer te verbeteren. Maar we horen ook over geslaagde toepassingen in de zorg, bij revalidatie en bij hulp voor mensen die zichzelf sociaal slecht kunnen uitdrukken. En van gezinnen en vrienden die al spelend samen onvergetelijke avondjes hebben beleefd. Kortom: de toepassingen van dit mooie communicatiepel zijn legio en daarom vinden we het belangrijk dat we de prijs laag kunnen houden. 

Al sinds de introductie is de verkoopprijs laag, maar met de alsmaar stijgende prijzen van grondstoffen en materialen staat deze lage verkoopprijs onder druk. Donaties om de lage prijs zo lang mogelijk te handhaven zijn daarom welkom en worden zeer gewaardeerd.
   

PERS

  HI-res BEELD van Q&A! chat game (productfoto’s en lifestyle foto met modellen) kan
     HIER vrij worden gedownload of vraag hi-res foto’s aan bij

info(_AT_)commuse.nl

  Lo-res afbeeldingen (voor online gebruik) kunnen HIER worden gedownload.

  Download het persbericht (pdf) van Q&A! chat game HIER.


Winkeliers

  Inkoop Q&A! kan via één van onze distributeurs.

  Specificaties/Spelregels kunnen hier gedownload worden.

 

 

 

 

header-onder
Login