header-kop


 

 

FEESTDAGEN TIP: Q&A CHAT GAME IS MEER DAN EEN LEUK KAARTSPEL
- Beleef mooie momenten met vrienden, familie, buren, collega's, teamgenoten of je geliefde...
- Magisch kaartspel mét unieke dobbelstenen voor een budget prijs! (4e druk)

'Toegankelijk, goede prijs, leuk spel! Zelfs na 22 jaar leren we elkaar beter kennen' (Jeroen op Spellenrijk.nl)

 

 

 

Q&A Chat Game is meer dan een leuk communicatie/kaartspel met originele vragen. Door de unieke kleurvlakken op de dobbelstenen zit er ook een win-element in en is het altijd weer spannend: wie wint en heeft als eerste de kleurenboog compleet? Naast 'winnen' gaat het erom de originele vragen op de kaarten te beantwoorden en zo spelenderwijs samen goede gesprekken te hebben. Zo beleef je leuke, grappige maar ook onvergetelijke momenten samen. En leer je elkaar (nog) beter kennen. Nog een voordeel: door het handzame formaat neem je 't zo mee in je (rug)tas en is verkrijgbaar voor een winkel adviesverkoopprijs van € 13,95. Zoiets leuks voor zo weinig geld! Waar vind je dat nog...?

Terwijl je via de kleurvlakken op de dobbelstenen 'de regenboog' (alle kaartkleuren compleet) probeert te winnen, ontstaan door de bijbehorende vragen verrassend leuke gesprekken. Zo beleef je mooie momenten samen! Q&A Chat Game kan zowel met vrienden, familie, collega's, als teamgenoten, buren of geliefden gespeeld worden. Dit compacte kaartspel is geschikt voor 2-8 spelers (14-100+ jaar) en is voor een budgetprijs verkrijgbaar bij Spellenrijk.nl , Bol.com, GoedkopeGezelschapsspellen.nl , Banier.be en spellen/boekwinkels in Nederland & België.

  • Erg leuk spel, zelfs na 22 jaar leren we elkaar beter kennen door de vragen in dit spel. Toegankelijk, goede prijs, leuk spel!' (reactie Jeroen op Spellenrijk.nl - waardering ***** van 5 sterren)
  • "Wij hebben het spel met familie gespeeld en het was gewoonweg fantastisch. Wat een leuke avond hebben we gehad. Ik heb dingen gehoord die ik nog niet wist, terwijl we elkaar toch al een tijdje kennen... Zelfs de kinderen konden moeiteloos meedoen. Een absoluut aanradertje dit spel, ook omdat het af en toe vragen heeft waar je echt even over na moet denken. En ook kan het 't contact wat je met elkaar hebt echt verrijken. Verder heb ik het idee dat als ik Q&A met vrienden en collega's speel, we ook een good time zullen hebben!" (reactie Tjeerd uit Haarlem op Bestel.nl - waardering ***** van 5 sterren)

MET WIE SPELEN?
Boeiend
spel om te spelen met mensen die je net hebt ontmoet, maar dus net zo verrassend en inspirerend met mensen die je al goed kent of... denkt te kennen. Dus met je vrienden/vriendinnen, familie*, collega's**, buren, studiegenoten, teamgenoten, medereizigers, partner of nieuwe liefde!

  • "Erg leuk spel om met het hele gezin te spelen. Wij hebben kinderen van 11,14 en 17 en dit vonden ze alledrie erg leuk. En het kan makkelijk met vijf gespeeld worden." (Yazi op Bol.com).

  • "Met dit spel kan je heel veel kanten op! Met een groep vrienden, familie, teamgenoten...  Je kunt elkaar op een open, liefdevolle en verrassende manier beter en/of anders leren kennen. Daarbij is dit spel heel goed voor je zelfinzicht en je eigen mening durven uiten!" (Bente, orthopedagoog en volleybalster 2e divisie Zaanstad)

  • "Mooi dat men zich veilig voelde en dat er alle ruimte was om te “passen”, maar daar werd geen gebruik van gemaakt. Het ging niet om te scoren, het ging om dingen met elkaar te delen."
    (Joke Horlings, Vlaardingen)

OVER DE TRENDS:
* Huiselijkheid en gezelligheid vinden we anno 2018 belangrijk ~ 63% van alle consumenten speelt gezelschapsspelletjes.
**goede communicatie verdiept vriendschaps- familie- en liefdesrelaties

*** gezonde communicatie tussen collega's zorgt voor betere werksfeer, geeft 5x zoveel winst en voorkomt baanhoppen
(bronnen: trendwatcher Richard Lamb, Avans Hogeschool Den Bosch, Multiscope, internationaal adviesbureau Hay Group, Ad Rem Young professionals)

 


ZO SPEEL JE Q&A! CHAT GAME
Het compacte meeneemspel bevat 175 driehoekige kaartjes in 7 categorieën zoals Relaties, Mentaal/Innerlijk, Werk/Carrière en Bezigheden. De kleuren op de 2 dobbelstenen bepalen welke kaart je moet trekken. Maar gooi je 2x wit (jammer!), dan moet je een beurt overslaan. Ook de jokers (1 per kaartkleur en op 1 van de dobbelstenen) zorgen voor verrassende wendingen in het spelverloop. Q&A onderscheidt zich van veel andere kaartspellen door de vormgeving (driehoekige kaarten), de 7 categorieën in de kleuren van de regenboog en de vraagstelling. Maar ook door de budgetprijs én het wedstrijdelement. Want wie als 1e alle 7 kleuren van de regenboog compleet heeft, wint! De simpele spelregels zijn aan het compacte speldoosje (11,5hx10brx6d cm) toegevoegd.

  • "Mooi klein doosje, kan makkelijk meegenomen worden. Leuke manier om elkaar beter te leren kennen en ook goed voor teambuilding" (recensie Rollthedice.nl)
  • "We speelden dit kennismakingsspelletje met een groep vrienden en we hebben ons goed geamuseerd. Je leert elkaar eens op een andere manier kennen of je gevoelens worden juist bevestigd." (recensie Spellenclub13.be)
  • "Spel gespeeld – GEWELDIG! Het is verrassend, je leert jezelf en elkaar weer op een andere manier kennen. Ga het zeker mensen cadeau doen!" (Margreet Noordanus, paardencoaching, Limburg)

RESPECT VOOR IEDEREEN
Dit kleurrijke communicatiespel is geschikt voor iedereen van 14 tot 100+ jaar en kan worden gespeeld door 2-8 personen. De vragen zijn samengesteld met respect voor alle deelnemers.
Q&A! Chat Game is ruim 10 jaar geleden ontworpen en vastgelegd door twee journalisten / tekstschrijvers, die naar een manier zochten hoe ze vaker boeiende gesprekken tussen vrienden en familie op gang konden brengen. Toen de demo van hun vragenspel in hun vriendenkring na vele gezellige avondjes goed en wel versleten was, besloten ze het spel in productie te nemen. Dit mooi vormgegeven eco-vriendelijk spel is nu voor een budgetprijs bij Spellenrijk.nl , BOL.com en Banier.be, maar ook GoedkopeGezelschapsspellen.nl en spellenwinkels & boekhandels (zie overzicht) in Nederland & België verkrijgbaar. Veel spelplezier samen...

Donaties? Daar is een goede reden voor... Zie pagina Contact


Een paar voorbeelden van vragen die je op jacht naar de regenboog eventueel zou moeten beantwoorden:

Voorbeeldkaarten

 

 

 

 

header-onder
Logon